Energieopslag

De thuisbatterij van TND Duurzaam biedt talloze voordelen. Eén daarvan is dat u zelfvoorzienend wordt op het gebied van energie. Met een thuisbatterij kunt u namelijk overtollige energie die uw zonnepanelen genereren opslaan voor later gebruik. Hierdoor hoeft u geen onnodige energie terug te leveren aan het net of juist extra af te nemen wanneer uw zonnepanelen minder produceren.

Een ander belangrijk voordeel is dat een batterij ervoor zorgt dat u minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnetwerk. Dit geeft u meer vrijheid en flexibiliteit in uw energieverbruik, aangezien u altijd kunt vertrouwen op uw opgeslagen energie.

Daarnaast draagt een thuisbatterij bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door uw eigen opgewekte energie op te slaan en te gebruiken wanneer u dit nodig heeft, vermindert u uw CO2-uitstoot en draagt u bij aan een schonere leefomgeving. Ook helpt het verminderen van piekbelasting op het elektriciteitsnetwerk.

Ook interessant voor bedrijven!
Niet alleen particulieren kunnen profiteren van de voordelen van een thuisbatterij, ook voor bedrijven biedt dit diverse interessante mogelijkheden. Bedrijven hebben vaak een hoger energieverbruik dan huishoudens en kunnen daardoor nog meer besparen door gebruik te maken van een thuisbatterij.

Een thuisbatterij kan bedrijven helpen om hun energiekosten te verlagen, aangezien ze minder afhankelijk zijn van het netwerk en dus minder hoeven af te nemen in dure piekuren. Daarnaast kan het systeem zorgen voor stabiliteit in de energievoorziening, wat cruciaal is voor bedrijven die sterk afhankelijk zijn van constante stroomtoevoer.

Bovendien geeft het investeren in duurzame energieoplossingen zoals een thuisbatterij een positief imago aan bedrijven. Steeds meer consumenten hechten waarde aan duurzaamheid en willen zaken doen met bedrijven die hierin investeren. Door te kiezen voor duurzame oplossingen laat u als bedrijf zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Maak kennis met TND Duurzaam
Bent u overtuigd van de voordelen die onze batterij u kan bieden? Wacht dan niet langer en onderneem actie. Bij TND Duurzaam staan we klaar om u te begeleiden bij het vinden van de juiste energieoplossing voor uw woning of bedrijf.

Onze werkwijze

Inventarisatie
Calculatie
Implementatie
Evaluatie
Monitoring