Over ons

Wij adviseren en leveren duurzame verlichting- en zonnestroominstallaties. Wij zijn gespecialiseerd in gecertificeerde LED verlichting en zonnestroomsystemen. De uitgangspunten van ons complete concept zijn kwaliteit volgens gestelde normeringen. Zodat een investering in eigen vastgoed een duurzame belegging is. Én leidt tot een zeker rendement.

Wie zijn wij

Wij zijn jonge ambitieuze ondernemers, leggen de lat hoog en zetten graag dat stapje extra. Daarom stellen we hoge eisen aan onszelf en onze producten en diensten. Kwaliteit is voor ons net zo vanzelfsprekend als goed en helder advies op maat, perfecte service en monitoring naderhand. Vastgoed verduurzamen. Onnodige investeringen voorkomen. Gegarandeerd rendement met duurzame kwaliteit. Dat is waar wij voor staan.

Wie zijn wij

Wij zijn jonge ambitieuze ondernemers, leggen de lat hoog en zetten graag dat stapje extra. Daarom stellen we hoge eisen aan onszelf en onze producten en diensten. Kwaliteit is voor ons net zo vanzelfsprekend als goed en helder advies op maat, perfecte service en onderhoud en monitoring naderhand. Vastgoed verduurzamen. Onnodige investeringen voorkomen. Gegarandeerd rendement leveren. En vooral mooi werk maken. Dat is wie wij zijn!

  • Jan Reedijk
    Jan Reedijk Sales & Advies
  • Bob Bergmans
    Bob Bergmans Projecten en Advies
  • Dick Nijhuis
    Dick Nijhuis Sales en Advies

Onze werkwijze

Projectorientatie
In oriënterend en toelichtend gesprek kijken wij samen met u naar een project. Wij geven aan welke kostenbesparende en duurzame oplossingen te realiseren zijn. We stellen gezamenlijke doelen. Met onze ervaring, kennis en knowhow geven wij u een passend advies.

Inventarisatie & Afstemming
Wij verdiepen ons namens u in de werkprocessen en bekijken de duurzame verbetermogelijkheden van de lichtinstallatie. Door met u in gesprek te gaan, stellen wij een maatwerk rapport op waardoor een aangeboden installatie naadloos aansluit bij de wensen van uw klant.

Implementatie
Samen met u bepalen we hoe de oplossing het meest efficiënt geïnstalleerd kan worden. In goede samenspraak verzorgen wij bijv. plug-and-play verlichtingssystemen. Hierdoor is het mogelijk sneller te installeren, kosten welke tijdens het installatieproces terugverdient worden. Flexibiliteit en meedenken zijn voor ons een belangrijke kernwaarden.

Evaluatie
Na de installatie en oplevering gaan wij graag met u in gesprek over het verloop van het totale project. Bent u tevreden? Wilt u nog extra informatie? Wij vinden goede nazorg belangrijk en nemen alle tijd voor vragen van uw kant.

Monitoring
Wij zetten graag een stapje extra. Door middel van een monitoringssystemen bieden wij de mogelijkheid onze duurzame producten te controleren. Zo heeft u niet alleen lange garanties op de producten, maar controleren wij ook uw rendement.