Over ons

Wij zijn een ervaren en onafhankelijk expert in energie­besparende en -opwekkende elektraproducten voor de zakelijke markt. Wij hebben daarbij een sterke focus op (en specifieke kennis over) ledverlichting, zonnestroomoplossingen, elektrisch verwarmen en laden. Doordat wij niet-merkgebonden werken, kunnen wij onafhankelijk adviseren over de juiste oplossingen. Wij werken volgens een aantal vaste waarden, waarbij een gegarandeerd rendement met hoogwaardige duurzame kwaliteit ons uitgangspunt is.

1. Oprecht adviseren
Onze adviseurs zijn mensen met het hart én het (nuchtere) verstand op de goede plek. We luisteren goed naar de klant en adviseren eerlijk en oprecht over de juiste oplossing. Luchtkastelen worden door ons niet gebouwd. Een duurzaam fundament wel.

2. Synergie in de keten
Synergie in de keten en hechte samenwerking in projectteams is voor ons erg belangrijk. Wij geloven dat we een veel beter resultaat behalen als we trouw én solidair zijn aan onze opdrachtgevers en leveranciers. Transparantie is de basis voor een sterke, eerlijke keten.

3. Flexibiliteit
Het vergt veel kennis om de juiste armaturen en systemen te vinden. Zéker in een markt die erg in ontwikkeling is. Bij wijzigingen tijdens het proces, kunnen wij binnen de klantvraag snel schakelen. Wij lossen elke puzzel op.

4. Specialistische kennis
Wij zijn ambitieuze professionals met een passie voor techniek. We stellen hoge eisen aan onszelf en aan onze producten en diensten. Dat vertaalt zich in actuele en specialistische kennis over nieuwe technieken, wet- en regelgeving en normen.

Wie zijn wij

Wij zijn jonge ambitieuze ondernemers, leggen de lat hoog en zetten graag dat stapje extra. Daarom stellen we hoge eisen aan onszelf en onze producten en diensten. Kwaliteit is voor ons net zo vanzelfsprekend als goed en helder advies op maat, perfecte service en monitoring naderhand. Vastgoed verduurzamen. Onnodige investeringen voorkomen. Gegarandeerd rendement met duurzame kwaliteit. Dat is waar wij voor staan.

Wie zijn wij

Wij zijn jonge ambitieuze ondernemers, leggen de lat hoog en zetten graag dat stapje extra. Daarom stellen we hoge eisen aan onszelf en onze producten en diensten. Kwaliteit is voor ons net zo vanzelfsprekend als goed en helder advies op maat, perfecte service en onderhoud en monitoring naderhand. Vastgoed verduurzamen. Onnodige investeringen voorkomen. Gegarandeerd rendement leveren. En vooral mooi werk maken. Dat is wie wij zijn!

  • Geerte Waaijer
    Geerte Waaijer Adminstratie
  • Thijs van den Bergh
    Thijs van den Bergh Lighting designer
  • Gertjan Eerdman
    Gertjan Eerdman Commerciële binnendienst

Onze werkwijze

Projectorientatie
In oriënterend en toelichtend gesprek kijken wij samen met u naar een project. Wij geven aan welke kostenbesparende en duurzame oplossingen te realiseren zijn. We stellen gezamenlijke doelen. Met onze ervaring, kennis en knowhow geven wij u een passend advies.

Inventarisatie & Afstemming
Wij verdiepen ons namens u in de werkprocessen en bekijken de duurzame verbetermogelijkheden van de lichtinstallatie. Door met u in gesprek te gaan, stellen wij een maatwerk rapport op waardoor een aangeboden installatie naadloos aansluit bij de wensen van uw klant.

Implementatie
Samen met u bepalen we hoe de oplossing het meest efficiënt geïnstalleerd kan worden. In goede samenspraak verzorgen wij bijv. plug-and-play verlichtingssystemen. Hierdoor is het mogelijk sneller te installeren, kosten welke tijdens het installatieproces terugverdient worden. Flexibiliteit en meedenken zijn voor ons een belangrijke kernwaarden.

Evaluatie
Na de installatie en oplevering gaan wij graag met u in gesprek over het verloop van het totale project. Bent u tevreden? Wilt u nog extra informatie? Wij vinden goede nazorg belangrijk en nemen alle tijd voor vragen van uw kant.

Monitoring
Wij zetten graag een stapje extra. Door middel van een monitoringssystemen bieden wij de mogelijkheid onze duurzame producten te controleren. Zo heeft u niet alleen lange garanties op de producten, maar controleren wij ook uw rendement.